Natural Face Lifting is een verjongingskuur van het gezicht, de hals, en het decolleté door middel van massage. Een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen.

Door de combinatie van verschillende, intensieve bindweefsel massages en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. U ervaart een zeer aangename, ontspannende behandeling.

Vanaf de eerste behandeling voelt uw gezicht steviger en jonger aan en dit effect wordt steeds sterker naar verloop van de kuur. Natural Face Lifting is een goede manier om de huidconditie en contouren van het gezicht, de hals en het decolleté te verbeteren. De huid wordt steviger en gezonder en krijgt een frisse uitstraling. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Natural Face Lifting is daarom ook zeer geschikt voor rimpel- en/of littekenbehandeling.

Wilt u zich laten verwennen met 1 behandeling of wilt u eerst kennis maken met de behandelingstechniek voordat u met een kuur start? Beide zijn mogelijk. Ik help u bij het kiezen van uw ideale behandelingskuur en bijpassende producten.

Een Natural Face Lifting massage inclusief scrub en intakegesprek kost € 90,00

Wilt u het resultaat van de Natural Face Lift zo lang mogelijk behouden, dan adviseer ik u om een kuur te nemen:
- Kuur van 5 behandelingen in 2,5 week € 335,00
- Kuur van 10 behandelingen in 5 weken € 620,00
- Kuur van 15 behandelingen in 7,5 weken € 885,00

Een Natural Face Lifting massage na een kuur kost € 75,00

Sculp is een massage- en oefentechniek voor het gezicht, de hals en het decolleté die u, in combinatie met uw huidverbeteringsproducten, thuis zelf kan toepassen.

Ik leer u hoe u deze doordachte en efficiente aanpak met de vingers en handpalmen kan toepassen bij u zelf en op deze manier het resultaat van de Natural Face Lifting zo lang mogelijk kan behouden.

De behandeling is op 3 zones:
- Voorhoofd en ogen
- Mond en wangen
- Onderkin en decolleté